Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O15t64t15o 98N30o43v90a85k

30. 4. 2013 9:07

Koureni je treba omezit viz zakonik prace, jinak by zodpovednost nesl stat, nechce se mi platit desitky milionu odskodneho. Kazdopadne bylo by lepsi naridit digestore a zakazovat koureni cigaret je jiz nebetycna blbost.

Alkohol a prodej pres net, blbost, staci prohlaseni ze je mi 18.

Podnapili v podnicih, blbost, zakon uz je, neni treba zprisnovat, 1 male pivo po obede od 15let by se melo povolit, nizko alkoholicka piva i velka.

Levne nealko, nelze naridit, mnohe hospody jej jiz maji.

0 0
možnosti

S článkem v zásadě souhlasím, až na to "že se nějaký pražský intelektuál rozhodl že kouření škodí v jakékoliv podobě". Ministr Heger je z Hradce Králové, Boris Šťastný co za ty zákazy také kope (ovšem tady není úplně jisté že bude hlasovat pro, kupodivu) sice Pražák je, ale že by to byl nějaký intelektuál, to je velice diskutabilní. Nebo pokud jsou těmi intelektuály myšleni Dr. Králíková a spol., pak bych navrhoval místo slova "intelektuál" použít nějaké mnohem trefnější označení, nabízí se např. slova jako "fanatik" nebo "lobbista"...

1 0
možnosti

Byl bych v klidu. Kdyby opravdu chtěl někdo zrušit kouření v restauracích, vzal by do ruky zákoník práce a začal by kontrolovat jak zaměstnavatel chrání zaměstnance před škodlivými látkami. Na nekuřácké hospody žádný nový zákon není potřeba. Stejně tak na prodej tabákových výrobků, už dnes platí, že prodávat se smí jen starším 18 let. a předpokládám, že automaty nemají výjimku.

2 0
možnosti

Hegera nesnáším, ale tenhle "článek" je celý nesmysl. Píšeš o diktatuře, sám jsi pro anarchii, co je horší?

1 5
možnosti

M58i65c85h21a68l 23E56g70e42r

29. 4. 2013 20:56

Člověče nešťastná, o jaké zase anarchii to hovoříte? 8-o

3 1
možnosti

Kdyby alespoň polovina spotřební daně z alkoholu a celá spotřební daň z cigaret šla do zdravotnictví (myslím do výzkumu a péče, ne na vytvoření pseudoústavů a trafik), tak by ministr přestal mektat nesmysly a začal možná řešit skutečné problémy.

A proč jen půlka z alkoholu? Protože ten způsobuje nejen zdravotní problémy, ale i jiné škody.

3 1
možnosti
Foto

Zajímá mě v kontextu článku: jste pro legalizaci drog?

3 0
možnosti

K21a13r73e39l 98N23o51v93á90k

29. 4. 2013 12:46

V USA udělali zajímavý experiment s drogou alkohol.

Úplně ji zakázali a výsledkem byla katastrofa. Rozbujel se zločin "výroba nebo distribuce alkoholu".

Počet alkoholiků neklesl, nedostavil se žádný pozitivní výsledek. Pak byl alkohol  zlegalizován a stát měl najednou spousty zbytečných zaměstnanců i peněz, najednou měl mnohem méně starostí.

Legalizace dalších drog by měla stejný účinek. Tak proč nelegalizovat  ?

Musíme však v sobě nalézt sílu a narkomanům ze státního rozpočtu ani nepomáhat.

5 0
možnosti

Milý Martine Pánku!

Jako konzervativní pravičák ti rozumím dobře. Uvědom si, že v tomto státě neexistuje pravicová strana se skutečně pravicovým programem a pravicovým konáním. Politici si pod pojmem pravice představují službu miliardářům. Skutečná pravice musí ctít přirozené vztahy a občanskou svobodu a neklást klacky středním podnikatelům a živnostníkům. Je zjevné, že tento princip nehrozí ani u ODS, ani u TOP 09, jejímž členem Leoš Heger jest.

To jsou ti naši politici! Borísek Šťastný dokáže lékařům nedávat do levičáků, ale jeho myšlení je snad ještě v minulé éře. Hospodařit s cizími penězi mu jde, ale pravicová ideologie je mu cizí.

Milý Martine! Bohužel nám berou jednu svobodu za druhou. Obzvláště markantní je to ve zdravotnictví, jehož reformy nejsou zaměřeny pro lékaře a jejich pacienty, ale jsou zaměřeny pro miliardáře, ze kterých mají politici provize. Nejkurióznější novinkou je, že to jaký lék budeš užívat, nebudou rozhodovat lékaři, ale úředníci pojišťoven!

Soudruzi odeesáci a topáci, kupředu levá, zpátky ni krok!

:-)

5 2
možnosti

Jestli ono to nebude tím, že lékař raději předepíše 10x dražší lék s úplně stejným složením, jen proto, že dostal provizi od dovozce. U nás dochází k neuvěřitelnému plýtvání s léky, za což doopravdy úředník z pojišťovny nemůže. Mimochodem i ten úředník musí být z oboru, tj. musí se jednat o lékaře.

2 2
možnosti

Majitel restaurace by sám měl vědět,jaké má hosty. Obyčejná hospoda na venkově může být jen kuřácká,lepší restaurace ve městě může být s nekuřáckou místností. Každá levicová strana, mezi ně patří i TOP, dělá z lidí blbce a musí jim určovat,co nesmí a co musí. Člověk je podle nich bez mozku. Lidem bez mozku zase právě taková strana vyhovuje,proto volí výhradně levicovou stranu.

14 1
možnosti

Ano! Chybí nám skutečná pravice!

:-)

3 0
možnosti

I když budu mít za chvilku 70, tak dávám velkou karmu. !R^

11 3
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik