Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

V normálním státě, přesněji řečeno ve fungujícím státě, je zahraniční politika respektovaná jak vládou tak i opozicí. Senát jako zbytečná instituce se snaží zvýšit svou váhu opozicí za každou cenu a přitom si není schopný uvědomit základní pravidla . Tím dáváme světu najevo, že si nejsme schopni vládnout sami.

7 10
možnosti
DR

To by asi nešlo. Pokud by totiž tito zbyteční senátoři respektovali vládní zahraniční politiku, tak by o nich člověk nikdy neslyšel, takže se takto s oblibou rádi zviditelňují.

A jak sám vidíte, některým jejich nadšeným podporovatelům stačí ke štěstí každá ptákovina, včetně této cesty.

3 1
možnosti
Foto

Takový malý český furiant.

8 3
možnosti
AN

A45l53e82š 98N37o89v75á21k

8. 6. 2020 13:13

bohužel druhý nejvýznamnější muž ve státě...:-)

3 2
možnosti
PK

Jen další ukázka nesmyslnosti existence senátu, v době epidemie a kůrovcové kalamity a dalších problémů se řeší několik měsíců/let cesta na TW .....;-D;-D;-D

7 8
možnosti
VS

Dotaz: Máte doma hasící přístroj? Připadá vám zbytečný?

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 4
možnosti
JJ

Jen se divím, pane Pánku, když už jste radil v tom europerlamentu, že jste jim neporadil, aby na tenTchai Wan lítala jedna delegace vrcholných politiků za druhou. Stejně tak byste to mohl poradit třeba i vrcholným politikům členských států EU a USA. Jistě víte, kam by vás s tím nápadem, samozřejmě jistě slušně a diplomaticky, poslali.

To Vystrčilovo a Kuberovo hloupé gesto nezmění na vstazích mezi Čínou a TW vůbec nic. TW nepomůže a nám všem jen uškodí. Samozřejmě, o čínské zboží nepřijdeme ani my, ani vy. Oni nám to přátelé z EU a USA rádi, s patřičnou přirážkou, jistě rádi přeprodají a zcela zadarmo přidají i pchvalu za vVystrčilův proncipiální postoj :-))))). Vám to samozřejmě, při vašich jistě slušných příjmech za naprosto zbytečnou práci, jistě nijak vadit nebude. No a že my si připlatíme, abyste si vy a pan Vystrčil mohl pohonit... ego, je vám srdečně jedno, že ano.

Je to stejně hloupé, jako když Havel zrušil na Slovensku zbrojovky. USA mu hlasitě zatleskaly a s radostí, samozřejmě ve jménu vývozu demokracie, obsadily uvolněné trhy. U.I. - to jsou slova, která nejvíce vystihují lidi s podobnými "bohulibými" gesty.

20 9
možnosti
MM

Píšete nesmyli, mimo jiné o tom, že Havel zrušil na Slovensku zbrojovky. O tom rozhodli soudruzi už před Listopadem. nikdo o jejich produkty nestál a byly neprodejné.

7 6
možnosti
MV

natlak pana Vondrácka v diskuzi OVM byl opravdu hnusny. neshrbit se...poznamenal k tomuto natlaku pan Vystrcil jasne. jenze...mluvte o neshrbeni zrovna k panu Vondrackovi...

9 5
možnosti
AN

A67l73e87š 60N84o93v97á55k

8. 6. 2020 10:23

chápete rozdíl mezi shrbením a respektem k mezinárodní situaci? Cestu na Tchajwan Vystrčilovi přeji, doufám, že je připraven nést i všechny následky.

6 5
možnosti
ZZ

proboha, komu není jasné, že se ta nula vystrčilovic chce svést na kuberovic Tchaj-wanské vlně? nikdo by si ho nikdy ani nevšimnul

13 11
možnosti
ZZ

tak už to vím, dvorakovi a blahové

0 0
možnosti
Foto

Sláva mu, on je pašák. On je prostě "hrdina." Hurá...

8 8
možnosti
MV

kazdej, kdo se nehrbi, je pasak

sama jste tu nekde uvedla, ze jste se za komunistu take nehrbila

6 1
možnosti
VB

Panu Petříkovi: pojem "znepřátelit si" Rusko a Čínu není na místě užívat, tyto země (resp. jejich vedení, nikoli část sluš. občanů) jsou ze své podstaty nepřátelské vůči všem a všemu, co je potenciál. překážkou totalit. vládce; i kdybychom jim "lezli někam", stejně si nás nebudou vážit, vždy nám budou závidět trochu větší bohatství, trochu více svobody apod., oni potřebují pouze bezduché otroky.

7 4
možnosti
Foto

Právě proto že tyto státy jsou takové jaké podle vás jsou, nemá smysl je dráždit. Chce to čas, pěstovat svobodný mezinárodní obchod a turistický ruch, ať se k nám jejích občani učí jezdit, jak vypadá skutečná prosperita a demokracie. A ne jím dávat záminky k uzavírání se do sebe.

1 0
možnosti
VB

Graf s HDP na hlavu je moc pěkný, ale stejně si myslím, že by se do Hongkongu i na Taiwan mělo jezdit i bez podnikatel. záměrů a "jen" či převážně z důvodu ochrany základních lidských a občanských práv a svobod - podpořit jak Taiwan, tak Hongkong. Nemám např ráda britského premiéra, ale ocenila jsem, když počítá s ev. přijetím hongkong. občanů do Anglie, aby zde žili jako svobodní občané (navíc vypadají inteligentně).

5 0
možnosti
Foto

Ano, přesně po našem vzoru USA, které nám nyní názorně v praxi předvádějí ochranu základních lidských a občanských práv a svobod.

6 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik