Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Znovu Vám pokládám otázku, které jste se vyhnul: spolky nemají povinnost jako ostatní subjekty překládat účetní uzávěrku?

0 0
možnosti

Lituji, ale se zákazem souhlasím. Neznám důvod proč by si měl někdo zahalovat svou tvář.

0 0
možnosti

Např. proto, že propaguje Subway nebo protože sněží, jak máte napsáno v článku.

0 0
možnosti

Och, jakou starost mate o maskarni kostymy. Vase starosti bych fakt chtel mit ;-D

0 0
možnosti

Rv. Autor by mohl sdělit jaké hodnoty se tvoří v Liberálním institutu, placeném z daní poplatníků ;-O.

2 0
možnosti

Z daní se u nás netvoří vůbec žádné hodnoty. Rádi obdržíme váš soukromý dar!

1 1
možnosti

Osobně si myslím že úprava zákonu o nošení burky a nkábu u nás je na místě. Všechno souvisí se vším a jestli ty ženy nebo dokonce celé rodiny u nás žijí, tak by se měly přizpůsobit. Nošení burek a nikábu souvisí s jejich vírou, takže pokud si ponechají víru, dokazují tím, že vlastně svou zemi nikdy neopustily, naopak budou se pokoušet šířit islám i u nás. Tím se to i pro nás stane přehlednější, ti kteří utekli ze své vlasti kvůli nevyhovujícím praktikám své víry se jí lehce vzdají a ti, kteří chtějí islám dál šířit se budou bránit, takže bude i jednodušší se v tom vyznat. A autorovi doporučím lázně Klimkovice, ty jsou plné žen v nikábu a burkách a nejenom to, došlo to tam tak daleko, že všude v obchodech, restauracích, nákupních centrech, infocentrech, hospodách najdete nejenom české ale i arabské nápisy. S tím jsem se nesetkala v takové míře ani v Praze. Myslím, že už je to pro nás alarmující, mělo by se s tím začít něco dělat.

6 0
možnosti

J44a79n 28H81a58r12v85a32n

9. 8. 2018 9:40

Pánek, Pánek, ... - že by jablko nepadlo daleko od stromu?

To musí být ale terno tyhle "neziskovky" a správný charakter jejich vůdců. Do "neziskovky" Pánka staršího sypou peníze i Norské fondy a on za to píše udavačské zprávy na Českou republiku (čerpáno z tisku).

7 0
možnosti

Tady nejde o svobodu oblékání. tady jde o to, ukázat obecenstvu, že se dělá něco proti islámu. A popravdě řečeno, alespoň je to trochu otráví, ale je to zatraceně málo. Nejdůležitější je nekrmit mloky!

6 0
možnosti

Naprostý souhlas. Je vhodné migrantům opakovat, že do Česka islám nepatří.

2 0
možnosti

Aha, takže Hidžáb se nosí proto, aby měla žena při telefonování volné obě ruce? Tak to jsem nevěděl ....8-o

5 0
možnosti

Na můj vkus motáte pojmy s průjmy.

1) Zkuste si představit, že vás někdo v dětství ohákne do černého pytle od hlavy až po paty a takto budete muset chodit celý život, jelikož to vyžaduje "bůh". Nemáte na vybranou. Přijde Vám to v pořádku? Srovnání s módou a účesy prostě kulhá na všechny končetiny.

2) V Evropě osoby v nikábech a burkách akorát děsí malé děti a dospělým jsou tyto úbory nepříjemné. Nebo si vážně myslíte, že prospívá sociální interakci, když protějšku nevidíte obličej? Na mě působila zastrašujícím dojmem i skupinka žen v černém s hidžáby, vyloženě kolem sebe šířily takové "nepřibližujte se" fluidum.

3) Pokud by někdo v tomto hábitu vlezl na poštu, do banky, zkrátka kamkoliv, kde se operuje s většími částkami peněz, považuji za adekvátní reakci stáhnout rolety, uvést do pohotovosti ostrahu a volat policii. Když někdo spáchá zločin v burce či v nikábu a nebude dopaden hned při činu, pak je v podstatě neidentifikovatelný.

4) Totéž sice platí i pro karnevalové kostýmy, v těch se však obvykle lidé pohybují jen při vzácných příležitostech karnevalů apod.

Za mě tedy nikábům a burkám jasné NE, negativa převažují a nic pozitivního nepřinášejí.

16 0
možnosti

Souhlasím zcela, je peklo nevidět s kým mluvíte. Navrhuji zakázat zrcadlové brýle. Zbytek obličeje mi nechybí, ale nevidět oči...!8-o

0 0
možnosti

Když Vás ty zákazy tak iritují tak založte iniciativu ať to tady nosíme všichni povinně aspoň, se nebude muset na tu mou neoholenou hubu v metru nikdo dívat;-D

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS