Diskuse

Předseda Evropské komise poctil Karla Marxe. Není divu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za info. Ale někdo tam tyhle marxisty-maoisty musel navolit a proč? Věci se nedějí jen tak náhodou.

2 0
možnosti

Vsak se take ta nova totalita nazyva "neomarxisticke Nejvyšši politbyro ÚV Evropske júnyje".

0 0
možnosti

Martin Pánek buď neví, jaká byla sociální situace v době, kdy psal Marx svá díla, a která strana používala permanentní násilí a vykořisťování --- to mi přijde pravděpodobnější, absolutní ideologové jeho ražení bývají spíš tupí zato pravověrní, než vychytralí --- nebo ji schválně nebere v potaz.

Je opravdu odporné, co si dělníci, co mají 8 hodinovou pracovní dobu, 4 týdny dovolené, placenou nemocenskou a zdravotní a důchodové pojištění plus přístup ke státnímu školství, v tom 19. století dovolovali!!! Skandál.

1 11
možnosti
Foto

Ano, ano, napsal tuším 50 svazků díla, které si tehdy téměř negramotné obyvatelstvo nebylo schopno ani přečíst, natož pochopit a už vůbec tomu věnovat ten čas. Chtěl bych vidět dnešního člověka, který by chtěl seriózně a vážně Marxovo dílo studovat a jestli by to vůbec k něčemu bylo. Tento vědec by po čase nejspíš skončil naprosto zoufalý s výsledkem, že Marxova diagnóza byla, že se nedokázal rozumně a stručně vymáčknout. A takových bylo v našich dějinách daleko více.

5 0
možnosti
Foto

A co tedy doporučujete. Vystoupit z EU. Či vzít Brusel útokem?

1 6
možnosti
Foto

Stačilo by neopakovat chyby, které máme na vlastní kůži vyzkoušené z doby, kdy nám vládli bolševici (ti kovaní, co se nebáli a nestyděli se přihlásit se ke své partaji a přesvědčení).

6 0
možnosti