Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A62l89e98s 50P79ř39i15b10y66l

18. 8. 2016 13:12

Pan Zdechovský je mimo realitu ale ještě si platí asistentku, která propaguje toleranci k uprchlíkům.

0 0
možnosti

Mnohokráte jsem se přesvědčil že ač drtivá většina poslanců má sice VŠ vzdělání ale pokud se týká logického tedy nikoliv politického uvažovaní jsou to naprostí tydýti odtržení od reality všedního života a potom se nelze divit že z mnohých vypadávají neskutečné hlouposti nad kterými se laik diví a prostý lid žasne.

0 0
možnosti
Foto

Zásadním problémem všech vlád počínaje krajskou, přes pražskou až do Bruselu je, že chtějí příliš do všeho zasahovat! Mají pocit, že každý problém každé skupinky voličů musejí řešit, případně k němu vytvořit zákon, vyhlášku, úřad a kontrolní mechanismus.

0 0
možnosti

Znáte ten vtip: Já mám dotaz, kde je Kotas? Tak jsem zvědav, až se budu ptát: Já mám dotaz, kde je ten blog?

0 0
možnosti

Díky za rozumná slova! Konečně někdo dokázal vyvrátit katastrofická tvrzení o vystoupení z EU.

2 0
možnosti
Foto

Jenom dvě drobné otázky. Byl ten článek psán v Bruselu nebo ve Štrasburku? V prostorách Evropského parlamentu?

0 0
možnosti
Foto

O23t28a 34B84l12a10ž36e51k

5. 7. 2016 12:08

Pan Zdechovský prostě kope za svého zaměstnavatele. To je normální, až na to, že tento zaměstnavatel není podrobován zkouškám trhem (tedy spotřebiteli), ale má nás obyvatele Evropy v lecčems nelibý monopol.

Británie se z tohoto monopolu trhá - a je zle...

1 0
možnosti
Foto

Zaměstnavatel autora tohoto textu i toho druhého blogera zmiňovaného v titulku je stejný.

1 0
možnosti

Chování pana Zdechovského se změnilo od nástupu ve funkci . Teď papouškuje jako správný EU zaměstnanec . Já tomu rozumím. Peníze jsou velmi lákavé .

1 0
možnosti

Jsem rád, že si toho někdo všiml - už týden papouškují média v čele s ČT to, jak Farage lhal s 350 miliony liber, ale to přeci nebyla jeho kampaň. 350 miliónů liber bylo v červené kampani Vote Leave Johnsona a Goveho. Farage v televizi řekl, že to byla chyba slibovat, ale ne, že lhal. To samé napíše idnes a k tomu dá ilustrační fotku červeného autobusu Vote Leave s 350 librami. Jestli jste si nestačili povšimnout, kampaň UKIPu je vždy fialovo-žlutá!

5 0
možnosti

Víte kdyby ty dotace EU byly použity jen na rozvoj a opravu infrastruktury,tak bych chápal jejich smysl a účel.Jenže podnikatelé v ekonomicky vyspělých státech si mohli dovolit prodávat zboží pod cenou,když dostávali větší dotace, a tím pádem se totálně zdeformoval volný obchod a zmasakroval zákon nabídky a poptávky.

8 0
možnosti

A navíc 503. milionům občanům z 27 států gen. sekretariát EU (čítá 5 000 pracovníků) vymýšlí legrácky. Poslední koluje po internetu s tím, že odstraníme s písmena "Ř" háček.

https://www.email.cz/web-office/AX59Ypsd_5lmBWLwedc3hCAjyoBb1pg6Q0-PRtnLXYL-G-atoPcRkIOWBdgPopHkqq4d3DY/Dnes.docx

0 0
možnosti