Diskuse

Evropská komise je zase plná komunistů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

davam plus do karmy, ale s tim demonizovanim MGIMO to je prehnane. Je fakt, ze tam bylo mnoho tech, kteri posleze bylo v KGB, jednalo se asi o 30% vsech studentu. Byla to predevsim diplomaticka skola a polovina studentu byli pozdeji diplomate, zbytek pak sel k voj. rozvedce.

Ale podobne to bylo i v USA, ze z takovych skol si vybirali ty nejlepsi do CIA nebo NSA...

0 0
možnosti

Ti členové nebyli nikdy komunisté, byli jen u komunistů. A z těch se stali často největší propagátoři kapitalistických zítřků.  Do jaké jiné školy měli v té době chodit? Jinak - když jsem byl mladý před více jak 50 lety, také jsme uvažovali jinak a nebyli libertiáni. Třeba jsme přemýšleli jako Barosso zda na těch rudých knížkách přece jen něco není anebo jestli Kuba trumfla svět, že od feudalismu přeskočila kapitalismus a je rovnou ve vyspělejším socialismu. Barosso se nezapíše do dějin, je ve funkci jen proto, že není z velkého EU národa. Pokud znáte jeho historii, tak žít pod Salazarem v nejzaostalejší zemi západní Evropy bylo hrozné a vyvolávalo obdiv ke všemu,  i k čínské revoluci a "kluci" se tam předháněli, kdo bude revolučnější.

0 1
možnosti
Foto

To snad nejsou v celé Evropě slušnější lidé než těch pár profláklých?

0 0
možnosti

Odkazovat se na jméno Nigel Farage mi přijde zvláštní. Ano, celkem uspěl v evropských volbách, ale aby mohl pomýšlet na to, že něco může dokázat, tak by musel uspět i doma. A ve volbách do Parlamentu nebo i v komunálních volbách ve Velké Británii tento politikl se svou stranou jde od jedné brutální porážky k další a další. A v EP je také zcela bez šance.

1 3
možnosti

A13d19a86m 50S55t46a83v15a

5. 11. 2014 13:01

Nejhorší pro nás je, že naše média o tom zevrubně nepíší. Možná, že to někde letmo nastínily - ale nevěřím tomu, jsem přesvědčen o bezprecedentní  mediální kamufláži; a tak našinec nezískal možnost se o tom dozvědět. To se mohou podělat z kampaní ohledně Zemanových vulgárních výrazů, které on ovšem pouze opakuje po jiných, právě proEU politicích, a vlastní zevrubná informovanost  občanů jde kamsi do kytiček... Čtu tu současně Klaudu, že není komunista....: Ale ano: buď to je notorický politický  pomýlenec a nebo gauner!

3 1
možnosti

Není komunista jako komunista. Třeba soudruh Václav Jakl, nebo soudruh Lebduška Svobodným nevadí....Rv

1 1
možnosti

P66a88v90e16l 89K43u78r37a58l

5. 11. 2014 12:11

zase? spíš pořád.

2 0
možnosti