Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R41a14d55i93m 69F81r59a28n91c

13. 3. 2013 11:12

Pane Pánku, nedalo mi to, nejen kvůli vám, a musel jsem se vrátit.:-) Když vidím, jak vy toho svého guru tolik "žerete", napadlo mě, jestli vychechtaného Klause znáte i z jiných pohledů a další stránky, třeba jeho humorné originality a nepopsatelné skromnosti.;-D (video)

  http://www.youtube.com/watch?v=6MMa9y61jRE

0 0
možnosti

Vidím, že mě opravdu milujete a nedokážete na mě přestat myslet. Bohužel tato láska zůstane neopětovaná.

Video samozřejmě znám. ;)

0 0
možnosti

Profesor ekonomie a bojovník za svobodu jednotlivce Klaus ;-D Proč si jen myslím že je to zase nějaká habadůra, schovávanka za něco s jiným cílem. Proč nedělat ekonomii na VŠ - učit ji, vědeckém ústavu -publikovat vědecké a recenzované články, nebo v praxi -jako podnikový ekonom? Proč ten boj za svobodu Klaus vždy chápal jen jako boj za svojí svobodu při současném oblbování druhých-mas, aby je uvedl v omyl a o jejich "svobodu" obral........je mi lito pane Panku ale vasi osvete neverim, Klaus byl jen politicky zvanil o ekonomickych vecech, ne ekonom a bojoval proti svobode vetsiny lidi ve spolecnosti.

5 5
možnosti

R96a47d58i23m 84F14r90a94n84c

12. 3. 2013 15:12

R^ a myslíte správně. Mladý machovec Pánek (SSO), sám se označuje za "pozéra bez názoru", snaží se nás masírovat a infikovat podezřelou osvětou a věří, že mu kdejaký důvěřivka nebo hňup sedne na lep.

Je na omylu mladík, my, kteří dovedeme ještě myslet sami, si od machovského Spolku Klausovské Omladiny hlavy vymývat nenecháme.;-DVelký Klaus měl nutkání odskočit si na Inst. CATÓ do Ameriky se planě vykecávat (za čí asi prachy ?), jako by jemu, jeho věrným a Hradní partičce nestačil starý, spolehlivě vymlácený CEP a zázračný, loni založený, Institut Václava Klause o.p.s., kde se může vyřádit celá Klausovic rodinka včetně kamarádičků a poskoků z Hradu a ještě mohou kdejakého "vyvoleného" kecku a pracháče přibrat. Kellner, ten přes finance, je prý už jejich.:-)

Zdroj:   http://rejstrik.penize.cz/24220345-institut-vaclava-klause-o-p-s

!A tohle je taky o nemalých penězích a velkých balících z míst, kde to stále čímsi podivně zavání, ne-li přímo páchne.Rv

Zdroj:   http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/jak-souvisi-key-investments-s-institutem-vaclava-klause

4 3
možnosti

Až na to, že Klaus není žádným profesorem ani ekonomem a bojovníkem za svobodu už vůbec ne.:-)

5 4
možnosti

Profesorem se člověk stane tak, že ho někdo profesorem jmenuje. Na tom nic nezmění, zda s vám to líbí nebo nelíbí. Stejně tak je třeba Rath MUDr. a jedno jestli ho vy za lékaře nepovažujete.

3 4
možnosti

V definici libertarianismu (Wikipedie) se píše, že jde o politické ideologie, které vyzdvihují politickou a obecnou svobodu a ktivitu skrze dobrovolná občanská sdružení či spolky. Není mi tedy jasné, co v takovém spolku VK pohledává, když nás už přes dvacet let "zbavuje okovů komunismu" bojem proti občanské společnosti! Myslím, že VK není libertarián a už vůbec konzervativec, ale spíše představitel jakéhosi monetaristického postkomunismu, tj. východoevropského mafiánského kapitalismu.

6 4
možnosti

Kdybyste namísto peheovských dezinterpretací poslouchal, co Klaus skutečně říká, zjistil byste, že nemá nic proti sdružování osob v podobných institucích, ale vadímu, pokud tyto instituce vládnou, aniž k tomu dostaly mandát ve volbách. ;-)

6 6
možnosti

Môžete mi presne popísať, aké sú reálne výsledky tohoto inštitútu? Čo konkrétne sa im podarilo presadiť alebo čo konkrétne ovplyvnili?

5 2
možnosti

NIc, ale je tam Klaus, takže to musí určitě být něco extra.

6 4
možnosti

tam dole je poznámka, že ratmír posílal lidi do vězení (politické vězně), víte o tom někdo něco, já už ho pamatuju jen jako docenta ILFu

0 1
možnosti

to sem nepatří sorry, děkuju za vysvětlení

0 1
možnosti

Proste neco jako Jehovisti...hlavne at je Klaus tam a neleze zpet! ;-)

10 6
možnosti

Děkuji autorovi za zajímavý článek. Především jsem rád, že mi vysvětlil, jak to je s tím Cataonem. Opravdu mi nebylo jasné, proč se to jmenuje podle muže, který každý svůj projev, ať byl o čemkoli, končil slovy "Ostatně soudím, že Karthágo musí být zničeno."

Teprve díky autorovi vím, že šlo o jeho pravnuka.

2 3
možnosti

Taky jsem si myslel, že bude Klaus končit každý svůj projev slovy: "Ostatně soudím, že EU musí být zničena."  ;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik