Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže si, pane ředitgeli Liberálního instututu, lžete do vlastní kapsy:

napřed tvrdíte, že Musk řekl, že moderovat Tweet nechce,

pak tvrdíte, že ho moderovat bude.

A k tomu Vaše manipulativní "chytré" komentáře a hlavně výklady jak by to mělo být.

Jestli tímto stylem děláte hlupáky i z účastníků tzv. think-tanku, pak se člověk nemůže divit, že tady budou třeba i tanky.

1 0
možnosti

Zkuste si to přečíst ještě párkrát, třeba vám to docvakne.

1 0
možnosti

Další kašpárek, kterému pojem "svoboda slova" šlape na kuří oko, koukám. Fanoušci Gottwalda v 50. letech obhajovali totalitu stejnými slovy. Mimochodem, ať si autor nastuduje něco o dominantním postavení na trhu.

0 0
možnosti

Co to plácáte?

0 0
možnosti

Uzasna kritika pana Martina Pánka na osobnost, ktera zije v zemi, ktera ma maximalni svobodu. Jiz nadpis tohoto clanku je k smichu. Specialne u cloveka typu Elona Muska.

Elon Musk nepotrebuje znat dnes moderovani obsahu na socialnich sitich a hlavne a to je podstatne, jiz dnes citi a poznal co obsahuje prvni adice k Ustave Spojenych statu.

Vsak pro kazdy problematicky jev jeho cinnosti, ma urcite experta na presny vyklad jakehokoliv problemu. Tak je to urcite i v problemech svobode slova a moderovani obsahu na socialnich sitich.

Pane Martine Panku. Jestli svuj rozbor provadite podle znalosti dnesnich komentaru pana Muska, doporucuji poseckani az po koupi a uprave procedur tohoto socialniho podniku.

V minulosti jsem mel stejnou diskuzi s ceskou damou zijici v Nemecku (asi 15let zpet) Nazvala pana Muska "hostaplerem" pro pouziti NASA penez v rozbehu jeho SpaceX podniku. Vcera bylo desate vyroci dosazeni s timto podnikem kosmickou stanici. Porovnani s Boeingem, ten dosahl stanici pred dvema dny poprve. Zacaly oba stejne.

Stejne to bude i s Twitterem. Bude-li moznost jej koupit a po upravach muzete komentovat na uspech ci prohru neznalosti svobode slova a moderovani obsahu socialnich siti.

5 0
možnosti

Musk chce nejspíš koupit Twitter, protože může. Nebo si s tím honí popularitu a nakonec Twitter koupit z nějakého důvodu nepůjde.

Dobrotrusové řeší svobodu slova, jenom když ban postihne přímo je. Jinak je přirozeností člověka řídit si prostor, nad kterým má moc. Včetně eliminace nesouhlasných filosofií a kritiků. Dělá to ředitel firmy, Putin a bude to dělat i Musk.

2 0
možnosti

Tak se nestyďte a přeplaťte ho a ukažte jak se to má dělat.

2 0
možnosti

Zas tak vysoké dotace ten jeho "liberální" ústav nedostává.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS