Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Popsal jste to přesně. Vůbec britům nerozumím. Pokud jsou ochotni podepsat takovou smlouvu, pak neměli s myšlenkou na opuštění eurokolchozu vůbec ani koketovat. Ta smlouva je přímo potupná.

1 0
možnosti
TB

Unie si dává víc záležet na politickém potrestání Británie než na tom, aby obě strany mohly volně obchodovat a vydělávat. A poškozuje tím i české firmy.

3 0
možnosti
MC

Dávám karmu.R^ Kdo nepochopil, že tu jde o svobodu víme!Ti, kteří nemají majetek, a proto je nezajímá „právo na majetek“, snaží se k majetku (jakéhokoli typu) dostat přes kolektivní menšinová nebo skupinová práva. K tomu je třeba dodat snad jen to, že politicky korektní západní elity, vzývající rovnost nade vše a závidějící těm, kteří něco mají, kolektivní menšinová nebo skupinová práva razantně obhajují a prosazují.

2 0
možnosti
JC

J68i49r83i 49C16e58r81n74y

13. 12. 2018 10:49

...a navaznost Vaseho prispevku na Brexit je jaka??

1 0
možnosti
KP

Jaka "ostudna dohoda" pro Britanii? Britanie je na ostudne dohody zvykla. Praktikovala vyjednavani a podepisovani ostudnych dohod za poslednich 200-300 roku na celem svete za pomoci gunboat politiky.

Doufam ze jim to da EU spapat /existuje jeste lepsi vyraz nez papani ale asi by to smazali/ az do horkeho konce.

Pak-li ze ne ,budu poprve zklaman z jednani EU.

3 2
možnosti
MP

Zkuste si přečíst ten článek.

1 0
možnosti
Foto

Jen bych doplnil.Ted jsem si přečetl co jste zač.Je opravdu komické,že se ředitel Liberálního institutu ohání dost lacinou demagogií největší britské konzervy uvízlé v 19.století značky Mogg.Británie už dávno není světovou říší nad kterou slunce nezapadá a to by si měli všichni ti tvrdí brexitáři uvědomit.Pokud máte pocit,že nová dohoda je nevýhodnější než členství Británie v EU není nic snažšího než dát možnost lidem se v druhém referendu vyjádřit.Brexit mimo vlasteneckého bušení do prsou a snu o znovuzrozeném imperiu totiž Britum nic pozitivního nepřinese....

4 6
možnosti
TB

Na trhu ani v oboru ekonomie nic jako "velká říše" neexistuje. Existují jen obchodující strany.

0 0
možnosti
JC

J48i28r59i 47C61e80r24n98y

13. 12. 2018 9:21

a/ Britanie se chova jako urazena manzelka ktera se chce rozvest, ale chce stale mit klice od domu (a to pisu kriticky pres to, ze tuto zemi mam velice rad, zil jsem tam 10let).

b/ Severni Irsko - Kvadratura Kruhu. Pane Pavek, popsal by jste nam zde svou predstavu, jak tento problem resit?

c/ Jacob Rees-Mogg - odkazovat se na tohoto pana, to jako myslite vazne? https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rees-Mogg

6 2
možnosti
SB

EU se může jakkoli snažit cokoli ovlivnit a kohokoli ošidit, ale jednu věc nemůže:

Nemůže tímto způsobem zastavit svůj vlastní civilizační úpadek.

Je mi to líto, protože i já jsem Evropan a tento civilizační úpadek bude mít nežádoucím vliv i na mne a na můj národ, ale je tomu prostě tak.

6 7
možnosti
Foto

Mogg?To je ten kašpar,který se chová a mluví jako kdyby žil v 19.století?Ten,který by vlastnímu děcku neutřel ani zadek,protože má na to služku?Opravdu obyčejný Brit žijící v realitě....:-)Tohohle panáka se tvrdý brexit ani trochu nedotkne,pokud nepočítám pokles libry.Odnesou to obyčejní Britové.EU zastupuje při jednání všech svých 27 členu,kteří jednají ve shodě,tedy i nás.Byl by jste raději kdyby smlouva byla nevýhodná pro nás a naše podnikatele?Pokud si Britové mysleli,že budou jen vyzobávat rozinky na ukor všech ostatních,tak to byla mylná představa....

6 3
možnosti
TB

"vlastnímu děcku neutřel ani zadek" - tak tomu říkám argumentace k jeho názorům na teéma brexit. A jestli vám to nedošlo, nevzdělanče, tak neexistuje jediný důvod, proč by měly něco "naopak odnášet naše firmy". Británie není soupeř, ale obchodní partner.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik