Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O86t72a 42K90i66n58c

12. 8. 2016 21:33

Po bitvě je každý generál, alespoň v tomto blogu a v diskuzi k němu.

1 2
možnosti
FS

Pane Kinci, tohle přísloví na blogera neplatí. Prostě po velkém řevu o nespravedlnosti páchané na slečně Sáblíkové a na celé ČR si prostý občan šel a přečetl pravidla nominace. Udělal to, co si měli dávno přečíst pečlivě placení papaláši včetně trenéra Martiny. Takže ten pan bloger není "generálem po bitvě", nedělá chytrého, jen konstatuje ubohost vedení naší cyklistické federace...

8 0
možnosti
IM

I94v38a92n 60M43i68n25á73ř

12. 8. 2016 21:20

Je vždy fajn, když je někdo důsledný .. a to autor bezesporu byl ! Konečně je dobré vědět, že to nebyli "olympijští vejboři", kdo nás a Martinu poškodili !!!

2 0
možnosti
RJ

Ano, jelikož toto poškodilo Českou republiku a všechen její lid více jak velezrada, změnil bych ihned zákony a všechny "odpovědné" za tento přehmat bych odsoudil k smrti lynčováním, jen Martinu pouze ke 100 ranám holí... Lidi neblbněte. Něco se sice nepovedlo, ale nikdo kvůli tomu neumřel, akorát Martina víc potrénovala na kole, podívala se do Brazílie, kde vůbec nevědí, co to led a rychlobruslení je a jedeme dál... Pojďte našim fandit na letní olympiádě a Martině v zimně na závodech. Hezký večer!! A [>-]do toho.

1 0
možnosti
JK

J17o95s76e59f 93K39l93a55t

12. 8. 2016 20:36

Hezky napsané a rešeršované,ale je to vlastně všechno šumák

1 0
možnosti
Foto

v demokracii jsou na vedoucích místech obvykle diletanti, s tím se nedá nic dělat

1 1
možnosti
JZ

Zbytečně pesimistický pohled. Diletanti jsou na vedoucích místech ve všech státních zřízeních, ale zrovna demokracie, až jednou za hodně dlouho dozraje, by to mohla nějak ošetřit:-)

1 0
možnosti
MH

Estli to není tím, že se cyklystickým činovníkům tak nějak nehodí, aby jejich ovečka porážela nějaká holka z dolní/horní, kterou roky netrénují, nemají z ní brebendy a ještě by si dovolila jim svou výkonností vytřít zrak

4 0
možnosti
JH

J74a35n 72H26a60v95r77d98a

12. 8. 2016 18:51

Tak to jste úplně mimo. Kvalifikační kriteria jsou nějak nastavena, ale určitě ne z vámi uvedeného důvodu.

2 0
možnosti
JF

J35a84n 43F57r35o98l83í74k

12. 8. 2016 15:24

Trenér ani Martina nemají ve své pracovní náplni studium nominačních pravidel. Od toho zde jsou dobře placení porfesionální činovníci počínaje olympijským výborem a konče cyklistickým svazem. To je ta banda diletantů, kteří se proslavili již za svého působení v představenstvu Sazky. Takže pane diskutující Bárto měl by jste se panu Novákovi i Sáblíkové omluvit.

10 2
možnosti
ZB

Sáblíková jistě znát pravidla nemusí,ale její trenér...?Jak muže trenér někoho připravovat,když ani neví na co?Já doufám,že se trenér Sáblíkové za svoje selhání a amaterismus omluvil...

3 2
možnosti
Foto

Ano té šaškárny kolem bylo hodně. Dopisy žádající povolení účasti Martiny v cyklistické časovce zaslali před začátkem LOH olympijskému výboru i Věra Čáslavská, prezident Zeman a možná i další. Ani ti nejspíše neznali pravidla.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Naprostá neschopnost lidí kolem Sáblíkové,činovníku svazu a jejího realizačního tymu s trenérem na prvním místě.Podmínky jsou roky stejné a zcela jasné.V podstatě vubec nechápu jak se něco takového mohlo stát.Trenér připravuje závodníka na Olympiádu a neví jaká je hlavní podmínka učasti.A co Sáblíková? Je jí 29 let a pokud se sama o nic nezajímala,žije asi v nějaké uměle vytvořené bublině,to celý rok nemluvila s nikým,kdo by v ní vzbudil nějakou pochybnost...?

3 2
možnosti
JN

Je škoda, že jste jí to při svém věku neporadil Vy...

To mě fascinuje, jak jsou nyní v této republice všichni strašně chytří, ale je zvláštní, že do června letošního roku, kdy byla listina závodnic s právem startovat v časovce oficiálně zveřejněna, na ten omyl nikdo (včetně činovníků ze svazu cyklistiky) veřejně neupozornil . Rv

3 1
možnosti
Foto

Cyklistické svazy jiných zemí s výkladem pravidel problém neměly, takže packalové našeho svazu by neměli hledat chybu jinde, ale konečně přijmout odpovědnost za tuto blamáž, jinak souhlasím s panem Benešem!!

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS