Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Možná jsem někde něco nezaregistroval, ale jak vy pane autore agujete PRO EU ČESTNĚ???

0 9
možnosti
MP

Já bych pro EU nikdy neagitoval čestně ani nijak jinak.

9 1
možnosti
SJ

Pan Zdechovský stojí na špatné straně historie. EU je podvod. Tváří se jako útvar pro ekonomickou spolupráci. Ve skutečnosti jde pouze o moc: likvidaci národních států a vytvoření jednotného centralistického nadnárodního státu v zájmu nadnárodních (globálních) elit.

EU je protidemokratická: kromě své, bezpochyby záměrné, složitosti a nepřehlednosti, je příznačné, že jediný prostými lidmi volený orgán, Evropský Parlament (EP), nemá základní normotvorné pravomoci jako je právo navrhnout, změnit, či zrušit nějakou právní normu. Ve skutečnosti tyto pravomoci má nikým nevolená Komise. Je to jen hra na demokracii.

Z praktického hlediska, by pan Zdechovský mohl na faktech sdělit, kolik na jedné straně jeho práce daňové poplatníky stojí (plat, náhrady, daňové a jiné úlevy) a kolik na straně druhé za celou dobu svého působení podal v EP návrhů na novou právní normu, její změnu, či její zrušení. To by mohlo dát opověď na otázku, proč EU tak vehementně hájí (viz strašení s dalekosáhlými neurčitými důsledky brexitu pro všechny). Je otázka, zda na zveřejnění těchto faktů má pan Zdechovský čest a odvahu. Spíše čekám mlčení, či vyhýbavou odpověď.

19 3
možnosti
JL

Pan Zdechovský nepíše pravdu. Zda z hlouposti, či čirího eurohujerovství, to ponechávám na posuizení jiných. Nevím, kolik kdo z vás dostává dotací z EU, ale předpokládám, že většina nedostává nic, ale všichni na ně přispíváte.

10 3
možnosti
MS

Bez ohledu na to, co si myslím o EU, je neoddiskutovatelný fakt, že patříme k zemím, které do EU odvádějí méně, než kolik přijímají.

0 1
možnosti
JS

J37o82s11e19f 15S65u30k

3. 7. 2016 9:23

Zapálenost pana asistenta pro práci za kterou je placen by neměla vést k výrokům navýsost problematickým - "zastánci Brexitu v ničem nelhali.....Peníze přijdou mě, panu Zdechovskému a panu Babišovi na Čapí hnízdo.." - tak to už je zjevný-zastřený osobní faul..Rv

Že je mnoho věcí v EU třeba změnit je jasné. Že by se přitom ale neměla EU zbourat je ale pro mě také jasné.[>-]

2 11
možnosti
Foto

Možná je obhájci dotací, panu Zdechovskému, vhodné připomenout, že přijmout peníze cizích občanů z jejich daní a nechat je kvůli nám zadlužit, přestože jsou na tom v mnoha ohledech sami hůř, než my v ČR, je sice politické rozhodnutí, ovšem fakticky se jedná o legalizovanou krádež. Udělat tohle v soukromoprávním sektoru, tak ho zavřou.

Pan Zdechovský by měl vyrazit do ulic ve Francii, Německu, Británii, Španělsku nebo Nizozemí a zeptat se tam obyčejných lidí, jestli by kdy přispěli dobrovolně ze svých peněz z daní na silnice, cyklostezky, rozhledny, umělou zaměstnanost či tisíce měkkých projektů v mašlích, aby tzv. neziskovky přežily a lidi v nich měli umělý příjem, a aby naši politici měli zdroje pro svoje soukromé kšefty, v ČR. Obvazy a dlahy zaplatím.

36 4
možnosti
VK

To je slušná demagogie. Vyražte do ulic Ostravy a zeptejte se jich, zda jsou rádi, že i z jejich daní je podporována Grand prix v Brně.

3 7
možnosti
Foto

U těch 40 mld poslaných do fondů EU a 190 mld z EU obdržených (naštěstí to bylo jen jeden rok a v průměru je to jen 80 mld, jak se da snadno zjistit na webu mfcr.cz, klíčové slovo "čistá pozice") zapomněl autor připomenout, že o ten rozdíl by se měl navýšit státní dluh, protože ho naše děti budou muset dorovnat, až se z "čistého příjemce" staneme "čistým plátcem".

14 0
možnosti
RB

Až na to, že stát neobdržuje z unie ani korunu, jak eurohujeři vždycky opomenou dodat. Obdržují totiž leda různá Čapí hnízda a obdobné projekty

0 4
možnosti

A teď si představme, že se Evropský parlament skládá ze samých takových europoslanců.

11 3
možnosti
JV

J82a29n 54V54o18j49í27ř

2. 7. 2016 19:34

Ono je rozdíl implementovat zákony a dodržet normy pro export.

Když jako příklad použití známé klišé - pomazánkové máslo, mimo EU si zachová sve jméno, ovšem verze na jednotný trh se bude můžeš jmenovat jinak (mazadlo ze zakysane smetany vyzdimane z vemen samic savcu).

0 0
možnosti
VV

Koho tahle socialisticka nahrazka ve svete jeste zajima? Na pivolin si take uz nikdo nevzpomene.

2 1
možnosti
KB

Stačí si přečíst poslední odstavec článku a hned je jasné, jestli se tady uvádějí fakta nebo pocity autora článku. Možná by jsi to měl nastudovat dřív, než něco napíše. Rv

4 13
možnosti
MP

Přečetl jsem a nechápu, co chcete říct.

8 3
možnosti
DH

V Británii jde hlavně o to,rozhodovat sami o sobě a nemuset se řídit často nesmyslnými bruselskými nařízeními.Viz rozhodnutí bruselského soudu o zákazu zadržovat nelegální migranty a pochopitelně i jinými nesmysly.

2 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik