Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Karma, mladý muži a nejraději bych Vám jich dala pět. Výplody pana Zdechovského beru vždycky s velkou rezervou a Vám děkuji za to, že jste si s tím dal takovou práci.

10 0
možnosti
OH

Úplně nesouhlasím. Já osobně jsem z evropských peněz toho moc neviděl, ale v naší obci nám za ty "neviditelné" evropské peníze postavili nové centrum, novou náves, parkoviště, koupili traktor na do kompostárny atd.R^ že ty EU peníze nejsou ve Vašem okolí nikde vidět? Volte jiné zastupitele!!!

1 3
možnosti
PM

Kdyby jste ale neplatili do EU, tak by jste si mohli koupit traktory dva. Ten druhý má teď ale sousední obec, protože jejich starosta se zná s šéfem ROP. A za lepší dlažbu na vaší náves mají teď třetí traktor v jiné vesnici, protože tam má chatu zase europoslanec za stranu "Lžeme a krademe". To je ten princip dotací.

7 0
možnosti
TP

Děkuji, že jste to sepsal. Když jsem v každém odstavci pana Zdechovského narazil na nějakou lež, neměl jsem nervy napsat ani do diskuse pod jeho elaborátem.

7 0
možnosti
TB

Výborný text, jako by mi z duše hovořil. R^ Tak jako šlechta ve středověku byla daleka svým poddaným, vzdaluje se i ta novodobá od poplatníků, jež tento experiment platí. Pamatuji před rokem ty propagandistické články a vyjádření, že negativní postoj k EU a migraci je problém v postkomunistické východní Evropě...

12 0
možnosti
KB

K38a63r71e73l 63B45o85k

3. 7. 2016 21:03

Nevím, jak velice se mýlí europoslanec pan Zdechovský, ale určítě vím, že se mýlíte Vy. Vezete se na vlně lidí, kteří chtějí EU rozbít.

1 16
možnosti

Ano, to je vskutku "brilantní argumentace"...

Rv;-D

15 0
možnosti
JR

Za věcné argumenty jsem rád. Otázkou je zda jsou pravdivé a zda se něvo neopomnělo. Jsou tady navíc i geopolitické souvislosti, atd. Z toho vyplývá, že nelze vybudovat absolutně tržní společnost podobně jako nelze vybudovat komunismus - lidské zájmy, politiky, mocenské boje, mezinárodní spory, a především lidská nedokonalá povaha atd. to vždy spolehlivě pohřbí

0 0
možnosti
KS

Neztraťe ten článek a znovu ho sem dejte za deset let, uvidíme, kdo měl pravdu.

0 0
možnosti
MP

To by ho musel ztratit iDnes.

0 0
možnosti
KS

Pan europoslanec Zdechovský prostě nezapře frakci, ze které pochází. No,...vlastně ani svou mateřskou stranu ne... Tím je to dané.

15 0
možnosti
MR

On pan Zdechovský je takový klasický lidovec. Trošku do té EU rýpne, ale jen tak zlehka, v rámci mírného pokroku v mezích zákona. Nicméně, když jde o to držet basu / uprchlické kvóty, brexit /, tak se soudruhy z EU hlasuje víc než uvědoměle.

28 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik