Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Iroman37I

3. 4. 2012 9:11
Ale jdi ty brepto.

Tohle u nás nemůže fungovat a to i díky gaunerům kteří si říkají "Svobodní" Švýcar svou zem miluje. Svobodný nikoliv. Ten má rád jen sám sebe a jakékoliv omezení považuje útok na svou svobodu. Na svém pozemku má přece právo postavit co chce, topit čím chce, chovat se jak chce, svítit čím chce. Švýcaři dávají velké dotace do železnice, zatímco provoz aut je tam značně omezen. To by se svobodným rovněž nelíbilo. Dotace do dopravy zrušit, ať se každej přepravuje jak uzná za vhodné. Co na tom že za chvíli tady nebudeme moct dýchat a ze silnic bude jedno velké parkoviště. Co na tom že mezi domky vyroste patnáctiposchoďový hotel, nebo chemička. Svoboda nade vše. Dotace do zemědělství - spojené s krajinotvorbou, to je další dlouhá kapitola.

4 0
možnosti
MP

MMister.com

3. 4. 2012 9:19
Re: Ale jdi ty brepto.

No vy jste to teda vyhmát.

6 0
možnosti
PH

petrph

3. 4. 2012 9:07
naprosto správně, jinak to ani nemá smysl

Protože "jedno referendum" vlastně ani nemá smysl. ˇMálokterý člověk je skutečný misantrop, aby se dobrovolně v referendu vzdával nějakého svého dosavadního práva či požitku. Ovšem, zase to referendum nemá být místem pro egoisty, co křičí já,já,jenom já "a v populisticky položeném referendu si pro sebe   prohlasovali maximum"

Čili, právě proto ta referenda musí být položena vedle sebe, aby si lidé mohli vybalancovat - o tohle zájem máme, a v zájmu toho se vzdáme něčeho jiného. Zde ušetříme a ty peníze se pak mají dát na něco co je podstatnější..

1 0
možnosti
AA

Saša

3. 4. 2012 10:19
Vy asi ještě nemáte rodinu.

Rodičovství naučí člověka i rozhodovat se v osobní neprospěch.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

3. 4. 2012 8:44
:)

bylo by to u nás fajn, jen jde o to kdo se ptá :-/

0 0
možnosti
FK

ataknevim

3. 4. 2012 8:38
pět referend v jeden den

... vzor moderní demokracie.... Tak to tedy nevím. Nemluví z vás mladistvý enthusiasmus a zapálení pro věc, kterou jinde berou hákem? Politické volby nejsou pivo. To vás chápu, že byste obdivoval.

0 0
možnosti
PBPDS

Pavel Brno po druhém smazání

7. 4. 2012 21:40
Re: pět referend v jeden den

Politické volby zástupců lidu, slova ODS + TOP 00 : "Naprosto neexistuje, abychom zvyšovali daně".

JSOU pivo. To by se v referendech o konkrétních věcech nestalo.  Bohužel je ale v ČR příliš mnoho lidí přicuclých na státní rozpočet, čímž je demokracie v pytli. Znáte nějakého úředníka, který nevolí ČSSD?

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2159x
Ředitel Liberálního institutu, dříve poradce v Evropském parlamentu.

http://libinst.cz

Seznam rubrik